back to the states!

hallo lieve reisvriendjes! bij deze wil ik jullie allemaal laten weten dat ik met spoed weer terug moet naar het schip. werd vorige week gebeld en gevraagd of ik eerder aan boord wilde... en dat mijn datum afgezegt eas, wegens medische problemen moest er iemand eerrder van boord af en nu vroegen ze, of eigenlijk deelde ze mede... dat ik kon kiezen of 21 september aan boord gaan of een andere boot kiezen. nou na ff wat denken en ff gebelt te hebben, heb i, toch besloten om het te doen... dus ik zit nu op het vliegveld, terug naar de verenigde staten, om te vluegen naar seattle... daar een nachtje te blijven, even nog eat inkopen te doen, en dan morgen aan boord te staopen voor 7 maanden... dan denken jullie vast wel, gek.. ze was helemaal nog niet zo lang thuis... nee weet ik, maar ik kan deze kans niet laten schieten! helaas... voor iedereen moet ik weer weg... maar deze keer ga ik wel ff wat verder weg, word supercool! ik mag naar azie, indonesie, australie, nieuw zeeland, zuid afrika, zuid amerika, caribean en mexuco! dus ik heb genoeg te zien, genoeg te doen... en nu kan ik achter over zitten en niks doen.. wachten tot mn vlucht de lucht in gaat.. om 10.50 mag ik vertrekken, en dan is de planning om om 19.40 amerikaanse tijd in amerika aan te komen! eignelijk is dat 5 uur in de ochtend ofzo... nou dat was het wel weer.. hoop natuurlijk weer op veel berichtjes.. want daar houd ik van! kus char

pappa

hoi schat,

ja nooit leuk om weer afscheid te nemen. Maar je wilde dit zograag, en het afscheid is niet voor altijd.
Maak er wat van en heb een leuke tijd.
We hebben kontakt via mail.
doei

pappa/Christien/Laurence/Eline

Chantal

Haaj chicka,

Ik heb je gister gelukkig nog gedag gezegd! Natuurlijk vind ik het jammer dat je zo snel weer weggaat en dr niet bij ben met ons feestje! Maar dit is wat jij wil en waar je gelukkig van word! Dan is dat voor mij al snel goed! Als jij maar weer gaat genieten en alle verhalen met mij deeld natuurlijk haha! Ik ga je weer missen maar ben trots op je en wens je heel veel plezier! Denk om jezelf en pas goed op jezelf;-)!
Zie je over 7 maanden weer:-D!

Dikke kus Chan

ellen

Hey Char,

Vannochtend nog ff lekker met een Stabucks en een peukie met elkaar gedate. Was ff supercool. Nu ga je weer een nieuw avotuur tegemoet. Een drooe die voor jou uitkomt. Je moet wel hard werken maar ziet en beleefd ook een hoop super coole dingen. Ik wens je heel veel succes de komende 7 maanden. Keep in touch en geniet er van. Dit kunnen ze je nooit meer afnemen. Dikke knuffel
Ellen

Corry

Hoi Charlotte, nou dat was inderdaad erg snel allemaal.
Fijn dat je nu in ieder geval Down under kunt. Als afscheidnemen niet erg was is er ook niemand van wie je houd! Succes! Corry

Ramona

Heel veel succes!! En hou ons op de hoogte! Waar je bent en waar je heen gaat!
Kus

Recia

Hai Charlotte,
Succes en heel veel plezier !
Groetjes, Recia en Manus