at home!
31 aug. 2012
🇳🇱
vanuit Nederland
dag lieve allemaal!
nou ik ben inmiddels weer thuis! joehoe!
na 7 maanden contract mocht ik dan eindelijk naar huis.
na een top avond voor dat ik naar huis ging en weinig slaap de volgende ochtend nig even barcelna in en vervolgens terug aan boord wachten en nog meer wachten mocht dan eindelijk naar het vliegveld!
taxi gevonden, hopelijk naar de goede terminal... maar nee hoor, helaas die mafkees dacht dat tie me naar de goede terminal had gebracht, maar toen kon ik nog met de bus naar de volgende terminal.
en toen had transavia bedacht dat ik alleen maar 2 uur van te voren kon inchecken... dus wt doen we dan! nig meer wachten... want we houden van wachten!
toen om hakf 8 kon ik eindelijk inchecken, even wat eten, en om hakf 10 in het vliegtuig, terug naar nederland! 12 uur snachts kwam ik dan eindelijk aan in amsterdam... en ff koffers ophalen en vol gas naar huis!
nu heb k gister lekker gewinkeld... en een gezellige avond gehad... en dan ja zijn we weer in het normale leven!
nu 3 maanden thuis, en dan eind november, weer terug naar de boot, in san diego!
jeeeej... super top naar de amsterdam en dan een maandje in de caribean en daarna de wereldcruise voor 4 maanden en dan alaska.
en dan kan de missie beginnen, ik wil heel graag de excursie doen richting de glacier met de helikopter en landen op de glacier en vervolgens lopen en klimmen!
en sleeen met de huskiehonden! missie voor volgend contract!
nou ik hoop dat jullie mij blijven volgen voor volgend contract... nu heb ik even een pauze voir mn reisweblog.... en hoop jullie allemaal snel te zien!
kus char
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}