bijna in amsterdam

hallo allemaal! nou dat was me de laatste paar maanden! ik heb nog 2 maanden te gaan! en dan...mag ik weer terug naar huis! met mij gaa alles hier verder prima! alleen mn manager word echt steeds raarder met de minuut! en ze denkt dat het normaal is om tegen andere mensen te praten alsof ze idioten zijn.... en volgens mij vind ze me iet zo aardig! maar ach.. weet je wat we dan zeggen ik heb nog maar 2 maanden te gaan! het val allemaal best mee! ik moet julli alleen helaas te leurstellen... mn externe harde schijf is gebroken.... dus ik kan helaas geen fotos op internet zetten... of laten we het zo zeggen ik heb geen plaats om mn fotos op te slaan dus sorry jullie zullen moeten wachten tot ik thuis ben en dan zal ik al mn fotos online zietten! we hebben nu nog 2 weken naar zweden, rusland, denemarken en finland! en daarna 3 weken naar europa! jeeeeeej... en dan daarna komen mn mn vader en christien en eline op de boot om mee te varen voor een week! jeeej nou dat was het wel voor vandaag denki ik... even snel een teken van leven en nog een beetje shoppen... en daarna weer terug aan het werk met me oooooh zo gezellige manager! ik hoop op veel berichtjes! kus char

Christien

Jammer van de foto's kan niet wachten om ze te zien. En jammer van je manager maar gelukkig heb je leuke collega's. We verheugen ons er alle drie op om aan boord te komen. Eline vraagt zeker wel 3 x per week of we het al zeker weten. Zij verteld het aan iedereen dat ze bij haar zus op de boot gaat. Geniet er nog lekker van en tot gauw. Kus van ons allen.

pappa

nou meissie, de tijd komt steeds dichterbij. en wij vinden het heel fijn dat jij ook het ook nog steeds leuk vindt.
Wij zien er naaruit om met jou op vakantie te gaan. dus kan niet wachten.

kusjes pappa