op de boot

hallo allemaal!!

ik ben .weer terug op de holland america lijn zoals vele van jullie weten, inmiddels alweer 2 weken.

en heb het super naar me zin, iedereen is super aardig en vriendelijk, begin me draai ook alweer een beetje te vinden, wat goed is, want dat is alleen maar goed om alle passagiers te assisteren.

ik ben 2 weken geleden weeer aan boord gekomen, waar we starten met een lesbiesche cruise.. wat vreselijk!!

het berijf olivia(amerikaans natuurlijk), huurt de boot om al die lesbische mensen aan boord te nemen, wat goed is voor hun want blijkbaar in amerika kunnen ze bijna niet samen zijn, of samen gezien worden.. wat natuurlijk heel anders is dan wat we in nederland gewend zijn!

maar al die mensen allemaal zo luidruchtig en te blij om waar te zijn, en naar mate de cruise vorderde, vreselijk!!! alleen maar zeuren, en klagen over niks en maar zorgen dat ze gratis behandeingen of gratis dingen konden krijgen, want zo goed is de holland america lijn dan ook wel weer, als je eenmaal je beklag doet dan ja... moet je toch een goede ervaring er aan over houden dus dan maar gratis dingen weg geven.

wat super druk was voor ons, gelukkig zijn ze nu alweer een week van de boot af!

en dan komt de normale week weer, de meiden zeiden allemaal dat het echt heel rustig is en bijna geen geld te verdienen valt... en ik moet zeggen tot zover!! het valt mee, ja het is minder druk dan op de boot waar ik eerst op werkte maar daar zaten ook bijna 1000 passagiers meer op! en ze gaan hier toch niet zo heel vaak naar de bar, of voor maar heel eventjes, wat is goed voor mij!! want als ik niet zo heel veel geld meer verdien, dan ja!! weet je het wel, niet zo vaak naar de bar.. maakt lage barrekeningen

nu ben ik lekker aan het relaxen in mn kamer, zo even naar huis bellen zien of ze nog leven en nog niet ingesneeuwd zijn, zo even mn was uit de droger halen! en dan ff lekker nog 2 uurtjes slapen!!

nou dit was het dan wel weer, spreek julie snel weer!! en ik hoop op veel berichtjes natuurlijk,

groetjes uit het heerlijke warme mexico!!

Recia

...mm...combinatie Mexico en Warm... Wil je dat niet in 1 zin noemen ???? ;P Veel plezier !

Ellen

Vrijf het er maar weer in. Wij hier maar in de kou en jij daar lekker in de warmte. XXX El