norway

Hallo luitjes! Ja hoor ik leef nog! Een tijdje niks van me laten horen maar ik leef nog.. Inmiddels gaan we van dover naar noorwegen en weer terug naar dover. Het is hier vrij koud en wel super mooi.. lijkt erg veel op alaska maar het blijft mooi. Verder hebben we de cruise met de 600 nederlanders overleeft... wat kunne nederlanders toch stom en idioot zijn! Maar gelukkig we hebben het overleeft, na heel veel vertalen, telefoons opnemen, nog meer vertalen en uitleggen kan ik denk ik wel een baan gaan zoeken als vertaalster denk ik... Nu zit ik in dover in 1 van de plaatselijke pubs, van een traditioneel ontbijt met sinasappelsap te genieten en een beetje te internetten en dan moeten we al weer bijna terug naar de boot want natuurlijk ik moet weer werken! Maar dat geeft niet, verder hebben we een nieuwe manager... ze probeert de hele tijd ruzie te maken met de hotelmanager, en iet naar hem te luisteren en dan vraagt ze zich af waarom die zo kwaad is de hele tijd op der, en vervolgens bedenkt ze steeds rare dingen voor ons.. promotie, hier, promotie daar.... zelfs als we in de haven liggen.. beetje gekke werk maarja we zien het wel.. zo te zien gaat ze het niet lang uithouden.. Maar mn nieuwe contract is aangevraagd ik ga waarschijnlijk naar de oosterdam, die gaat naar australie, nieuw zeeland, fiji, bali, een stukje van azie, en daarna alaska... dus ik zal dit jaar niet thuis zijn met kerst maar ben wel thuis met de z er.. dus dat zal top zijn! Ik zou eigenlijk nog een extra maand blijven maar dat word het niet omdat mn vervangster al ns schip heeft aangevraagd... maarja dat geeft niey.. ben vanaf 29augustus thuis.. Nou ik denk dat dat het wel weer was... veel plezier en spreek jullie snel! En hoop op veel berichtjes natuurlijk! Kus char

pappa,

je leert er elke dag weer nieuwe dingen bij. je krijgt nog echte mensen kennis, hahahaha.
Je ziet steeds meer van de wereld schatje. tot gauw weer.

pappa

Perry & Chantal

Haaj meissie, fijn om weer ff wat van je te horen.. jammer dat je niet wat langer kon blijven, maar wel top als je richting australie enzo kan gaan straks!
Wij zijn trots op je,
kus perry en chan

Christien

Vertaalster is een goed betaalde baan hier in Nederland, dus misschien kan je daar nog mee doen als je in Nederland bent. Hahahaha
Het is fijn weer wat van je te horen en dat het goed gaat. Geniet er nog maar van, want voor je het weet is het weer om.

Christien

Vertaalster is een goed betaalde baan hier in Nederland. Misschien kan je er nog wat mee doen als je terug bent. hahahah. Fijn dat je het naar je zin hebt en dat je er van geniet, want voor je het weet is het weer voorbij. Geniet ervan.

Ramona

Haay,
Hoe vet van je nieuwe trip, omgeving australie enzz ik wil ook nog steeds graag naar bali... ben jaloers!!! Als t door gaat heb je dan toch alle delen van de wereld gehad! Hoe leuk is dat.
Nou succes! En we zien je in augustus!
xxRamona